ΜΑΡΟΥΣΙ

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Νάτζφεϊ

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Νάτζφεϊ
μπαρτζώκας ομαδικη

Την πρώτη του προπόνηση με το Μαρούσι πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Στέφαν Νάτζφεϊ

Ο Σέρβος άσος έφτασε στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα των βορείων προαστίων, γεγονός που έδωσε το έναυσμα για την εκκίνηση των διαδικασιών έκδοσης του δελτίου του και τη δήλωσή του στο ρόστερ της ομάδας για την Ευρωλίγκα.
Aπό την πλευρά του ο Κένταλ υποβλήθηκε την Τετάρτη σε επέμβαση στην αριστερή ποδοκνημική από τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη. Πλέον μπήκε σε διαδικασία αποκατάστασης και για τρεις εβδομάδες θα φοράει ειδικό νάρθηκα.

Όσο για τον Νάτζφεϊ, στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε: " Χαίρομαι που επιστρέφω στη Ελλάδα και το ελληνικό Πρωτάθλημα. Η συμφωνία με το Μαρούσι είναι για μένα ένα απρόσμενο δώρο γιατί θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια από τις κορυφαίες και πιο συνεπείς ελληνικές ομάδες των τελευταίων χρόνων και παράλληλα να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα που αποτελεί σημαντικό κίνητρο για κάθε παίκτη".

" Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά να δουλέψω. Πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των προπονητών και των συμπαικτών μου θα είμαι σε θέση να δώσω τη βοήθεια που περιμένουν από μένα, για όσο διάστημα χρειαστεί".
"Πριν καν προκύψει η πιθανότητα συνεργασίας μας, είχα δει αρκετά φετινά παιχνίδια του Αμαρουσίου και μάλιστα έλεγα στους φίλους μου στην Ελλάδα ότι είχα εντυπωσιαστεί από το μπάσκετ που παίζει. Εύχομαι στον Λιβόν Κένταλ να γυρίσει σιδερένιος γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να τραυματίζεται σοβαρά. Μακάρι να παίζαμε μαζί
".

Προετοιμάζεται για Παναθηναϊκό
Παράλληλα με την έναρξη προπονήσεων από πλευράς Νάτζφεϊ, ξεκίνησε και η προετοιμασία για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής, την Κυριακή (19:00) εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στην ήττα από τον Άρη που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, οι άνθρωποι του Αμαρουσίου θεωρούν ότι τους αδίκησε η διαιτησία, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ συνεχάρη τεχνικό τιμ και παίκτες για το γεγονός ότι δεν ανέφεραν κάτι σχετικό στις δηλώσεις τους.

Ο κύριος Αλεξανδρής είπε σχετικά: " Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, αφού το ματς ήταν τηλεοπτικό. Συγχαρητήρια στην Εθνική ποδοσφαίρου για την Πρόκριση στο Μουντιάλ".











TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ