EUROLEAGUE

Ξέσπασμα του Ντιλέινι εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την υπόθεση Τζέιμς

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Υπερασπιστικός προς τον Μάικ Τζέιμς, ο Μάλκολμ Ντιλέινι τα έβαλε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες μετά από την εξέλιξη στην υπόθεση Τζέιμς, που φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μάλκολμ Ντιλέινι ξέσπασε εναντίον της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ελάχιστα λεπτά μετά από το φινάλε της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ο Αμερικανός σκόρερ πήρε το μέρος του καλού του φίλου μέσω Twitter.

"Οι ομάδες τιμωρούν τους παίκτες τους επειδή εκείνοι θέλουν να βρεθούν σε μια κηδεία και να τιμήσουν τους ανθρώπους που σήμαιναν περισσότερα γι' αυτούς από το μπάσκετ. Κάποιες φορές αυτή η δουλειά είναι άσχημη, είναι θλιβερό να σε βάζουν σε μια κατάσταση στην οποία σου ζητούν να ξεχάσεις την οικογένειά σου για έναν αγώνα" έγραψε ο Ντιλέινι, καθώς είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πως τα νεύρα του Μάικ Τζέιμς μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε δημιουργήθηκαν επειδή οι Ρώσοι δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία του παππού του.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ