ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξέσπασμα Σκουρτόπουλου: "Κάποιοι θέλουν να κάνουν νούμερα εις βάρος του Ηρακλή"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή EUROKINISSI

Ενοχλημένος, θυμωμένος, απογοητευμένος, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τα έβαλε με ξένους παίκτες του Ηρακλή που όπως είπε παίζουν εις βάρος του συνόλου (VIDEO).

Απογοητευμένος από την εντός έδρας βαριά ήττα του Ηρακλή από τον Άρη, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια για συγκεκριμένους παίκτες του, Αμερικανούς μάλιστα, οι οποίοι δεν έχουν παίξει σύμφωνα με την αξία και το όνομά τους. Ο προπονητής του Γηραιού παραδέχθηκε ότι δεν έχει έναν παίκτη-ηγέτη που θα βγει μπροστά, εξήγησε ότι δεν έχει το δικαίωμα για άλλη αλλαγή και έστειλε μήνυμα για σημαντικές αλλαγές στο ροτέισον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

"Συγχαρητήρια στον Άρη. Ανταποκρίθηκε. Μπήκε με δυναμισμό και κυριάρχησε στις φάσεις με επαφές. Ήταν μεγάλη έκπληξη η εμφάνισή μας, είχαμε κάνει καλές προπονήσεις, ερχόμασταν από θετικό αποτέλεσμα, όμως το πρόβλημα της νοοτροπίας είναι μεγάλο. Υπήρξε χαλάρωση, όλοι προσπαθούσαν να κερδίσουν ατομικά και όχι ομαδικά. Το πληρώσαμε. Σήμερα η λειτουργία της ομάδας δεν μας άφησε να έχουμε έστω μέτρια λειτουργία. Αλλιώς είχαμε προετοιμαστεί, δεν υπήρχε επικοινωνία.

Έχουμε μεγάλο θέμα με τους Αμερικανούς, δεν έχουμε άλλη αλλαγή. Πρέπει να το λύσουμε εσωτερικά. Υπάρχουν κάποιοι με "βαρύ" όνομα, αλλά δεν ανταποδίδουν σύμφωνα με την αξία τους. Αν δεν παίζουμε σαν ένας, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Από αύριο πρέπει να βρούμε λύσεις, αυτή τη στιγμή δεν τις έχω στο μυαλό μου. Ίσως κάνουμε και αλλαγές που δεν θα τις περιμένει κανείς για να λειτουργήσουμε τουλάχιστον σαν ομάδα. Δεν θα λειτουργούμε με το ατομικό συμφέρον του καθενός, όταν κάποιος θέλει να κάνει νούμερα εις βάρος της ομάδας. Πρώτοι εμείς πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Όλοι μαζί δουλειά από αύριο, γιατί οι επιλογές μας έχουν εξαντληθεί. Υπάρχει πίεση, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Πρέπει να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα. Έχουμε καλά παιδιά σαν χαρακτήρες, αλλά δεν έχουμε κάποιον να βγει μπροστά και να μιλήσει".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ