STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ξέσπασε ο Μάκης Γιατράς: "Ντροπή αυτό που έγινε στο πρώτο μέρος, δεν ήταν μπασκετικό το θέμα"

Ξέσπασε ο Μάκης Γιατράς: "Ντροπή αυτό που έγινε στο πρώτο μέρος, δεν ήταν μπασκετικό το θέμα"

Ο Μάκης Γιατράς ήταν έξαλλος με τους παίκτες του για όσα (δεν) έκαναν στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Λάρισα, ξεσπώντας στη flash interview μετά από το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λάρισα στην πρεμιέρα των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League, πληρώνοντας την εικόνα αποσύνθεσης που είχε στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -20 στο 6' της αναμέτρησης, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι το -25 στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκύψει το ξέσπασμα του Μάκη Γιατρά μετά από το τέλος του αγώνα, στη flash interview της ΕΡΤ:

"Πιστεύω πως αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο είναι ντροπή! Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό που έγινε. Ήταν ντροπή μας, αυτό που παρουσιάσαμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν εδώ, από τους ανθρώπους του Προμηθέα που αγαπάνε την ομάδα, που έρχονται στο γήπεδο. Όταν δίνεις την μπάλα στα χέρια του άλλου και έχεις φάει τριάντα πόντους... Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βρούμε πέντε άτομα για να παίξουμε. Κάναμε μια προσπάθεια, τα παιδιά προσπάθησαν, δεν έχω παράπονο. Απλά αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή. Συγχαρητήρια στη Λάρισα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη Λάρισα, είναι μια πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει όλη τη χρονιά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έκαναν το 1-0, έχουμε δρόμο μέχρι το "τρία". Αν ήταν μπασκετικό το ζήτημα, θα σου έλεγα πως έχω απόλυτα την ευθύνη εγώ και θα πρέπει να βρω εγώ τον τρόπο. Δεν είναι μπασκετικό το θέμα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ