WNBA

WNBA: Η Ιονέσκου "μίλησε" στην πρεμιέρα με νικητήριο τρίποντο στα 0.4''

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου σκοράρει για τρεις στην πρεμιέρα του WNBA
Η Σαμπρίνα Ιονέσκου σκοράρει για τρεις στην πρεμιέρα του WNBA Ⓒ 2021 ADAM HUNGER / ASSOCIATED PRESS

Με το "καλημέρα" της νέας σεζόν στο WNBA, η Σαμπρίνα Ιονέσκου προσέφερε την πρώτη μεγάλη στιγμή: σκόραρε για τρεις στα 0.4'' και έδωσε τη νίκη στη Νιου Γιορκ Λίμπερτι.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα σεζόν στο WNBA τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Μαΐου, με την Σαμπρίνα Ιονέσκου να χαρίζει την πρώτη μεγάλη στιγμή της νέας αγωνιστικής περιόδου στο παιχνίδι της Νιου Γιορ Λίμπερτι με την Ιντιάνα Φίβερ.

Με το παιχνίδι στο "Χ" και λίγο πριν από το τέλος, η 23χρονη γκαρντ πήρε την μπάλα με hand off και σκόραρε για τρεις στα 0.4'' για το τέλος, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στον πάγκο της ομάδας της. Αυτό το σουτ ήταν το νικητήριο για την ομάδα της Νέας Υόρκης, στην οποία -να θυμίσουμε ότι- βρίσκεται ως μέλος του τεχνικού επιτελείου κι η Τζάκι Γέμελος.

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους (με 3/10 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 7/7 βολές), 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 2 λάθη σε 36'55'' συμμετοχής, η κορυφαία της ομάδας της, η οποία είχε για πρώτη σκόρερ την Μπετνίγια Λέινι με 30 πόντους.

ⓒ 2021 Adam Hunger / Associated Press

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ