ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Βούκτσεβιτς: "Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη"

Βούκτσεβιτς: "Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη"
PARTIZAN TV

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς έφτασε στο Βελιγράδι και το πρώτο πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε ήταν ο νέος προπονητής του, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι από το πρωί της, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Παρτίζαν και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο νεαρός φόργουορντ ολοκλήρωσε τη θητεία του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφασίζοντας να μετακομίσει στα... πάτρια εδάφη, για να δοκιμαστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Κατά την άφιξή του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρτίζαν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για όσα ανοίγονται μπροστά του, κάνοντας ειδική μνεία στον νέο προπονητή του: "Θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις στην Παρτίζαν, οπότε είναι δουλειά μου να δουλέψω σκληρά και να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα γι αυτόν".

Θυμίζουμε πως στο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν) προβλέπεται πως θα μοιραστούν τα χρήματα, σε περίπτωση που ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς μετακομίσει στο ΝΒΑ, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου που προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ