ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Να περάσουμε στους παίκτες ότι ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά"

Βόβορας: "Να περάσουμε στους παίκτες ότι ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά"
INTIME SPORTS

Λίγη ώρα μετά απότην άνετη νίκη επί του Άρη, ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Basket League.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την ανάγκη να αντιληφθούν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τι χρειάζεται να κάνουν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο στη Stoiximan Basket League, λίγη ώρα μετά από την άνετη νίκη επί του Άρη. Παράλληλα, απέφυγε να αναφερθεί στις πληροφορίες περί συμφωνίας με τον Πάρις Λι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα και μέσα από την άμυνά μας πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό είναι κάτι που ψάχνουμε και κυνηγάμε. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα και κρατάμε την διάθεση και το γεγονός να παίζει ο ένας για τον άλλον. Κάτι που φαίνεται από τις 29 ασίστ για μόλις 7 λάθη. Το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι τελείως διαφορετικό, ο Άρης θα παρουσιαστεί πιο σκληρός και έχουμε μπροστά μας 48 ώρες προκειμένου να προετοιμαστούμε".

Για την εικόνα του Οκάρο Γουάιτ: "Προσπαθούμε να δώσουμε σε αυτή τη φάση ταχύτητα, κάτι που ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι του. Σε αυτό το ματς μαζί με τον Σαντ-Ρος ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και έδωσαν τον τόνο και στους υπόλοιπους παίκτες όσον αφορά την άμυνα. Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, δηλαδή να έχουμε τη σωστή αμυντική νοοτροπία ώστε να φτάσουμε έως το τέλος".

Για τα μεταγραφικά σενάρια και τις πληροφορίες περί συμφωνίας με τον Πάρις Λι: "Παίξαμε ένα παιχνίδι των playoffs και μείναμε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Τα υπόλοιπα είναι διαφορετικό θέμα. Το μόνο για το οποίο δουλεύουμε όλη την ημέρα, είναι να περάσουμε στους παίκτες το γεγονός ότι ο μεγάλος στόχος βρίσκεται μπροστά μας. Και ότι πρέπει να δώσουμε μάχη για να τον υλοποιήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ