ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Βοϊναρόφσκι για Ίρβινγκ: "Οι Νετς ήξεραν ότι δεν μπορούν να στηριχτούν πάνω του, είδαν τον Χάρντεν ως ανάγκη"

Οι Καϊρί ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν
Οι Καϊρί ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν 2021 ADAM HUNGER/AP PHOTO

Ο Έιντριαν Βοϊναόφσκι σχολίασε τη στάση του Καϊρί Ίρβινγκ στους Νετς αλλά και την ανταλλαγή του Χάρντεν στην ομάδα του Μπρούκλιν που από μία κίνηση εντυπωσιασμού έγινε κίνηση ανάγκης.

Ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του ΝΒΑ, ο Έιντριαν Βοϊναόφσκι στάθηκε στο podcast του "The Woj Pod" για την συμπεριφορά του Καϊρί Ίρβινγκ που διάλεξε να μην εμβολιαστεί φέροντας σε δύσκολη θέση τους Νετς οι οποίοι τον έθεσαν εκτός ομάδας. Επιπλέον αναφέρθηκε και στην ανταλλαγή του Χάρντεν που ήρθε στο Μπρούκλιν και από μία κίνηση εντυπωσιασμού, έγινε μία ανάγκη για την ομάδα δεδομένου ότι ο Ίρβινγκ έχει διαλέξει, όπως ανέφερε ο Βοϊναρόφσκι να γίνει αναλώσιμος παίκτης.

"Όταν οι Νετς ολοκλήρωσαν την ανταλλαγή του Χάρντεν, τον είδαν ως ανάγκη. Θεωρώ ότι ήξεραν και πως έβλεπαν ήδη ότι δεν μπορούσαν να έχουν εμπιστοσύνη και να στηριχτούν στον Ίρβινγκ. Ουσιαστικά η έλευση του Ίρβινγκ έφερε στους Νετς και τον Ντουράντ και αυτό είναι που κρατάνε οι Νετς.

Θεωρώ ότι τη μέρα που ο Χάρντεν πήγε στο Μπρούκλιν, ο Ίρβινγκ έγινε αναλώσιμος, διάλεξε ο ίδιος να γίνει αναλώσιμος", τόνισε ο έμπειρος δημοσιογράφος του ESPN.

Από την πλευρά της, η Μαλίκα Άντριους, εξίσου φημισμένη δημοσιογράφος του ESPN τόνισε πως πλέον ο Χάρντεν είναι αυτός που οδηγεί το πλοίο ενώ από μία μεταγραφή ονόματος και εντυπωσιασμού, έγινε μία τεράστια ανάγκη για τους Νετς.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ