ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βλασσόπουλος: "Παραλίγο να αγωνιστούμε με 8 παίκτες"

Βλασσόπουλος: "Παραλίγο να αγωνιστούμε με 8 παίκτες"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Εφήβων επιβλήθηκε της Ιταλίας και κατάφερε να ξεπεράσει και τα απρόοπτα που παρουσιάστηκαν την παραμονή της αναμέτρησης της πρεμιέρας του EuroBasket U18, όπως τόνισε ο Γιώργος Βλασσόπουλος.

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της αντίστοιχης ομάδας της Ιταλίας στην 1η "στροφή" του Eurobasket U18, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η "γαλανόλευκη", καθώς οι Τάσος Καματερός, Νίκος Αρσενόπουλος, Χρυσόστομος Σανδραμάνης και Αναστάσιος Καράμπελας ταλαιπωρήθηκαν από στομαχικές διαταραχές.

"Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά για πρεμιέρα Ευρωπαϊκού, όπου συνήθως υπάρχουν η πίεση και το άγχος. Εμείς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν την Παρασκευή σε τέσσερις αθλητές μας, καθώς Καματερός, Αρσενόπουλος, Σανδραμάνης και Καράμπελας παρουσίασαν συμπτώματα διάρροιας και εμετούς. Τόσο ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Παππής, όσο και ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Παπαγιαννίδης κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, καθώς κινδυνεύαμε να κατέβουμε στον πρώτο αγώνα με οκτώ παίκτες. Τελικά οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας αισθάνθηκαν καλύτερα, ο Καματερός παρέμεινε στο ξενοδοχείο, και έτσι αντιμετωπίσαμε την Ιταλία. Τα παιδιά παρά το πρόβλημά τους βοήθησαν πάρα πολύ, είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Ρογκαβόπουλο και με καλή άμυνα φέραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Επίσης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Λετονία (29/7, 18:30): "Είναι γηπεδούχος, σκληρή και δυνατή ομάδα. Θα έχει τη στήριξη του κόσμου, όμως για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς θέλουμε να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν γίνεται πιο πλεονεκτική θέση στον χιαστί αγώνα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ