ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς "ξέκοψε" την επιστροφή του Μαριάνοβιτς στην Ευρώπη

Dallas Mavericks center Boban Marjanovic warms up before the start of an NBA basketball game against the Miami Heat, Tuesday, Feb. 15, 2022, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Dallas Mavericks center Boban Marjanovic warms up before the start of an NBA basketball game against the Miami Heat, Tuesday, Feb. 15, 2022, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee) 2022 AP PHOTO/WILFREDO LEE

Δημοσιεύματα από την Ιταλία ήθελαν την Βίρτους Μπολόνια να ενδιαφέρεται για τον Σέρβο γίγαντα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς να βάζει "φρένο" σε μία πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ευρώπη.

Τέλος σε μία πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη έβαλε ο μάνατζερ του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω Twitter μετά από ιταλικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σέρβο σέντερ των Ρόκετς να τραβά το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια.

Στην Ιταλία ανέφεραν πως η ομάδα της Μπολόνια έριχνε κλεφτές ματιές στον Μαριάνοβιτς και ήθελε να κάνει το "μπαμ" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, όπως ανέφερε ο ατζέντης του λέγοντας μάλιστα πως ο Μαριάνοβιτς δεν εξετάζει καμία πρόταση από την Ευρώπη.

Πρόσφατα οι Ρόκετς έκαναν δικό τους τον Μαριάνοβιτς μέσω ανταλλαγής με τους Ντάλας Μάβερικς και στόχος του παίκτη είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ