ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Αναμένεται να δεχθεί πρόταση για 3ετές συμβόλαιο με το EuroCup σύμφωνα με τους Ιταλούς

Τζόρτζεβιτς και Τεόντοσιτς σε αγώνα Προμηθέας - Βίρτους Μπολόνια την σεζόν 2019/20
Τζόρτζεβιτς και Τεόντοσιτς σε αγώνα Προμηθέας - Βίρτους Μπολόνια την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να είναι μία από τις πρώτες ομάδες που θα λάβει πρόταση για τριετές συμβόλαιο από την EuroLeague Basketball για να συμμετάσχει στο EuroCup.

Το EuroCup αλλάζει από την επόμενη σεζόν (2021/22), βάζοντας τα τριετή εγγυημένα συμβόλαια στο παιχνίδι και η EuroLeague Basketball φαίνεται ότι θέλει να ξεκινήσει την νέα εποχή με μία από τις πιο εμπορικές ομάδες της: Την Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Coriere Di Bolonga", η ομάδα των Μίλος Τεόντοσιτς και Μάρκο Μπελινέλι αναμένεται να λάβει πρόταση για τριετές συμβόλαιο για να συμμετάσχει στην διοργάνωση, προκειμένου να συνεχίσει τις προσπάθειές της να αγωνιστεί στην EuroLeague μέσω της πρόκρισης στους τελικούς της διοργάνωσης.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτή η απόφαση της διοργανώτριας αρχής είναι μάλλον αναμενόμενη, ειδικά δεδομένου ότι υπάρχει η προοπτική να γίνει αντίστοιχη πρόταση σε συνολικά 16 ομάδες. Όπως και να έχει, από εδώ και πέρα θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση της Βίρτους, η οποία φέτος απέτυχε να προκριθεί μέσω του EuroCup στην EuroLeague της επόμενης σεζόν, αφού αποκλείστηκε από την Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROCUP ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ