NBA

Βιν Μπέικερ: "Είμαστε ευλογημένοι που δουλεύουμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο"

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο assistant coach των Μιλγουόκι Μπακς, Βιν Μπέικερ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ στη διάρκεια της ανάπαυλας του Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Για τρίτο σερί καλοκαίρι, ο Βιν Μπέικερ ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να καθοδηγήσει τις προπονήσεις του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο assistant coach των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ στη διάρκεια της ανάπαυλας του Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League, όπου αναφέρθηκε στη δουλειά που θα κάνει με τους δύο διεθνείς παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον λόγο της παρουσίας στην Αθήνα: "Αγαπώ την Ελλάδα, ήρθα για να δουλέψω με τον Γιάννη και τον Θανάση. Έχουν ήδη γυρίσει στις προπονήσεις. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι εδώ, αγαπάμε όλοι τη δουλειά".

Για τις προπονήσεις του Γιάννη στην Ελλάδα: "Χρησιμοποιούμε τόσο το ΣΕΦ όσο και το ΟΑΚΑ, είμαστε ευλογημένοι που δουλεύουμε μαζί του".

Για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στα NBA Playoffs: "Είναι δύσκολο, δεν έχω ξαναδεί κάποιο παιχνίδι από τότε που χάσαμε. Αν ο Κρις ήταν υγιής, θα είχαμε τη δυνατότητα για το back to back. Του χρόνου θα επιστρέψουμε".

Για τους NBA Finals: "Η σειρά είναι σπουδαία. Κλίνω προς την πλευρά του Γκόλντεν Στέιτ".

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ