ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ

Βιλντόσα: "Δεν μου αρέσει που φεύγω στα μέσα της σεζόν"

Ο Λούκα Βιλντόσα με τη φανέλα της Μπασκόνια στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Λούκα Βιλντόσα με τη φανέλα της Μπασκόνια EUROKINISSI

Στους Νιου Γιορκ Νικς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Βιλντόσα, με τον Αργεντινό γκαρντ να μιλάει σε ισπανικό μέσο για την απόφασή του αυτή.

Ο Λούκα Βιλντόσα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τις ΗΠΑ, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στους Νικς, χωρίς βέβαια να είναι ξεκάθαρο αν θα αγωνιστεί με την ομάδα της Νέας Υόρκης στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Ο Αργεντινός γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα Gigantes del Basket αναφέρθηκε στους Νικς, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να μείνει στην comfort zone που του έδινε η Μπασκόνια και η EuroLeague και ότι ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω.

"Για μένα είναι ένα όνειρο αυτό που ζω. Δεν μου αρέσει που αποχωρώ στα μέσα της σεζόν, όμως είναι μια μοναδική ευκαιρία που μπορεί να μην μου ξανασυμβεί ποτέ. Δεν ήθελα να την χάσω. Οι Αργεντίνοι τρελαίνονται με το NBA. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και πάντα θες κάποια στιγμή να παίξεις εκεί, παρόλο που το όνειρό μου ως παιδί ήταν να παίζω στην EuroLeague. Τα τελευταία χρόνια, συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα. Οι Νικς μου έδωσαν την ευκαιρία και αποφάσισα να την πάρω. Δεν θέλω να είμαι στην comfort zone μου και έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα", δήλωσε ο Βιλντόσα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ NBA ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ