ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Ο Ντε Κολό έκανε την έκπληξη και υπέγραψε στην ομάδα του Τόνι Πάρκερ

Ο Νάντο Ντε Κολό με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Νάντο Ντε Κολό με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Ο Νάντο Ντε Κολό έκανε την έκπληξη και υπέγραψε στη Βιλερμπάν, με τον Τόνι Πάρκερ να ανακοινώνει το "μπαμ" της γαλλικής ομάδας μέσω Twitter.

Η Βιλερμπάν έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην offseason της EuroLeague, αποκτώντας τον Ναντό ντε Κολό από τη Φενέρμπαχτσε. Την είδηση έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τόνι Πάρκερ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, σε μια περίοδο που άπαντες είχαν την αίσθηση πως ο πολύπειρος γκαρντ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Σε ένα καλοκαίρι όμως που χάνει τον Έλι Οκόμπο από τον άμεσο -εντός των γαλλικών συνόρων- ανταγωνιστή (βλ. Μονακό), η Βιλερμπάν απαντά με μία σπουδαία μεταγραφή, αυτή εντός εκ των κορυφαίων περιφερειακών στην ιστορία της EuroLeague.

"Σε ευχαριστώ Ναντό ντε Κολό για την πίστη στο έργο μας. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Το 2013 κατακτήσαμε μαζί τον πρώτο τίτλο πρωταθλητών Ευρώπης στην ιστορία της ομάδας της Γαλλίας. Το 2023 ελπίζω να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της EuroLeague στην ιστορία με την ASVEL", έγραψε χαρακτηριστικά ο Τόνι Πάρκερ στον προσωπικό λογαριασμό του.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε κι η ανακοίνωση της Βιλερμπάν, η οποία ενημέρωσε πως η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε διετή συνεργασία. Ήτοι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ