ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βεζένκοβ κάνει αγώνα δρόμου για προλάβει το Game 3 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όλο το βράδυ υποβλήθηκε σε θεραπεία

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το ματς της Κυριακής (11/6) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όμως θέλει όσο τίποτα άλλο να μην χάσει τον τρίτο τελικό, για αυτό ξεκίνησε άμεσα φυσιοθεραπεία στο ΣΕΦ από το βράδυ της Πέμπτης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Σάσα Βεζένκοβ έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Όμως ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να προλάβει τον τρίτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (11/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και γι' αυτό άρχισε υπερωρίες στο δωμάτιο φυσιοθεραπείας του ΣΕΦ.

Ο 28χρονος φόργουορντ χτύπησε στο δεξί γόνατο στο παιχνίδι της Πέμπτης, υπήρξε ανησυχία ότι η κατάστασή του μπορεί να αποδειχθεί σοβαρή, όμως η μαγνητική τομογραφία έδειξε οστικό οίδημα. Κάτι που έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα, από την άλλη βέβαια καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον τρίτο αγώνα στο ΣΕΦ.

"Θέλω να παίξω", είπε σε γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και άρχισε ο αγώνας δρόμου από τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ΣΕΦ προκειμένου να προλάβει. Έμεινε ως τις πρώτες πρωινές ώρες για να κάνει θεραπεία και επέστρεψε το μεσημέρι στο ΣΕΦ για να συνεχίσει.

Δεν είναι εύκολο, οι πιθανότητες είναι εναντίον του, αλλά το προσπαθεί. Είναι σαφώς ανακουφισμένος που δεν έχει κάτι πολύ πιο σοβαρό, όμως θέλει και να παίξει την Κυριακή. Στον Ολυμπιακό θα τον περιμένουν ως την τελευταία στιγμή, αλλά σε τελικούς οι αθλητές δεν λογαριάζουν πόνο και δυσκολίες. Και ο Βεζένκοβ είναι αποφασιμένος να μην λείψει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ