ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ για το νέο συμβόλαιο: "Πάρα πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ για την στήριξη"

Βεζένκοβ για το νέο συμβόλαιο: "Πάρα πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ για την στήριξη"

Απόλυτα χαρούμενος για το νέο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην στήριξη που έλαβε από την οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Σάσα Βεζένκοβ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, γεγονός που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου. Ο 26χρονος φόργουορντ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ στάθηκε στη στήριξη που έχει λάβει από την οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ως τώρα κοινή διαδρομή και τη στήριξη. Ευελπιστώ πως το μέλλον, με πολλή σκληρή δουλειά, θα είναι καλύτερο. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε πολλά, όμως, το πιστεύω αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το στενό μου περιβάλλον που με στήριξε και με στηρίζει και στις χαρούμενες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας οι φίλαθλοί μας δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας, τους περιμένουμε, όμως, πλέον στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μία Οκτώβρη. Έχουμε ανάγκη να είναι στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ