ΑΡΗΣ

Βεζένκοφ: "Ήταν προσωπικό στοίχημα"

Βεζένκοφ: "Ήταν προσωπικό στοίχημα"

Ο κορυφαίος του ντέρμπι, Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε πως ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να παίξει καλά σε ένα ΠΑΟΚ - Άρης.

Εξαιρετική απόδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ο οποίος πέτυχε 29 πόντους. Ο νεαρός δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι:" Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ήρθαμε να παίξουμε εδώ χωρίς άγχος. Το τελικό σκορ μας αδικεί γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Ήμασταν πολύ καλοί και ήταν μια από τις πιο καθαρές νίκες μας στο πρωτάθλημα".

Για την εξαιρετική του εμφάνιση: " Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για μένα να παίξω καλά σε ένα ΠΑΟΚ-Άρης. Την προηγούμενη Κυριακή ένιωσα πίεση, ήμουν άστοχος και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο θα ήθελα. Σήμερα ήμουν ζεστός, πήρα σουτ. Τέλος καλό όλα καλά. Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν βοήθησα όσο θα ήθελα. Ήταν όμως εκεί ο Νέιμικ. Αυτό το παιδί κάνει τα πάντα, δίνει και τρώει ξύλο. Μου θυμίζει κάποιες στιγμές τον Ιμπάκα. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αξίζουν πολλά μπράβο στον προπονητή και το υπόλοιπο τιμ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Ολόκληρη την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα στην έδρα μας ακούγαμε τις δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε να επαναληφθεί. Ήρθαμε στην έδρα τους απελευθερωμένοι από το άγχος γνωρίζοντας ότι αν χάναμε θα ήταν μια ήττα εντός προγράμματος. Καταφέραμε να κερδίσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ και η νίκη θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα. Πήραμε 22 επιθετικά ριμπάουντ που είναι ένας απίστευτος αριθμός. Ήταν πολύ σημαντική η αλλαγή της άμυνας σε ζώνη γιατί δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ωστόσο ήμασταν απαράδεκτοι στην άμυνα και δώσαμε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να πλησιάσει στο σκορ και να γίνει απειλητικός. Τέλος καλό όλα καλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ