NBA

Βεντέτα των Χιτ με τους Μπακς και στο Twitter: "Πάρτε την ήττα και προχωρήστε"

Βεντέτα των Χιτ με τους Μπακς και στο Twitter: "Πάρτε την ήττα και προχωρήστε"
2021 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Απάντηση στην απάντηση από τους Χιτ, που δεν ξέχασαν το tweet των Μπακς και έδωσαν συνέχεια σε αυτή την ιδιαίτερη κόντρα που έχει ξεπηδήσει στην Ανατολική Περιφέρεια.

Έχουν μία από τις πιο καυτές rivalries στο ΝΒΑ, η αντιπαλότητά τους ξεχωρίζει στην Ανατολική Περιφέρεια και φαίνεται πως Χιτ και Μπακς θα συνεχίσουν για καιρό να "μαλώνουν" στο παρκέ. Και όχι μόνο στο παρκέ.

Δευτερόλεπτα μετά από την νίκη της ομάδας του Μαϊάμι, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον λογαριασμό της στο Twitter φρόντισαν να ρίξουν λίγο λάδι στην φωτιά. Βρήκαν ένα tweet που έκαναν πριν από μερικές ημέρες οι πρωταθλητές και το... περιποιήθηκαν.

Αμέσως μετά από την τιμωρία-χάδι του ΝΒΑ στους Χιτ, το Μαϊάμι έγραψε στο Twitter πως "διαφωνούμε με την απόφαση της Λίγκας, αλλά την αποδεχόμαστε. Συνεχίζουμε με την σεζόν μας".

Τέσσερις ημέρες μετά, οι Μπακς νίκησαν με 124-102 τους Χιτ στο Μιλγουόκι και έγραψαν "αποδεχόμαστε την απόφαση και συνεχίζουμε με την σεζόν μας", ρίχνοντας και μια σπόντα προς το ΝΒΑ που τους είχε τιμωρήσει για την υπόθεση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αφαιρόντας τους ένα draft pick στην διαδικασία του 2022.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημερινό tweet των Χιτ, που πήραν το προ ημερών "μήνυμα" των Μπακς και έγραψαν "προχωρήστε με αυτή την ήττα" και δίπλα τοποθέτησε ένα emoji που ζητούσε ησυχία από τους πρωταθλητές.

Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Χιτ είχαν αποκλείσει τους Μπακς στην φούσκα του 2020 για να παίξουν στους NBA Finals και να ηττηθούν από τους Λέικερς, ενώ το Μιλγουόκι σκούπισε πέρυσι το Μαϊάμι στον πρώτο γύρο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ