NBA

Επίθεση Ντουράντ σε Πίπεν μέσω twitter λόγω... Λεμπρόν

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Μία δήλωση του Σκότι Πίπεν ότι ο Κέβιν Ντουράντ δεν είναι... ΛεΜπρόν Τζειμς και πήγε να νικήσει μόνος του τους Μπακς εκνεύρισε τον σταρ των Νετς, ο οποίος επιτέθηκε μέσω twitter στον παλαίμαχο σταρ των Μπουλς.

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Σκότι Πίπεν έχουν πλέον βεντέτα. Και υπεύθυνος για αυτό είναι ο δεύτερος, ο οποίος θέλησε να ασκήσει κριτική στον Ντουράντ χρησιμοποιώντας κάποιες βαριές λέξεις, με αποτέλεσμα να έρθει και η απάντηση.

Ο άλλοτε σταρ των Μπουλς ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό των Νετς από τους Μπακς στον δεύτερο γύρο των playoffs και εστίασε την κριτική του στον Κέβιν Ντουράντ και τον τρόπο παιχνιδιού του. "Ο Ντουράντ, όσο σπουδαίος και αν είναι στην επίθεση, αποδείχθηκε ότι είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του, αφού δεν ήξερε πώς να παίξει ομαδικά" δήλωσε αρχικά ο Πίπεν, για να προσθέσει στην συνέχεια:"Συνέχισε να προσπαθεί κόντρα στους Μπακς να ανταλλάσσει χτυπήματα".

Ο Πίπεν μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά στην συνέχεια έβαλε στην κουβέντα και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για να κάνει σύγκριση, λέγοντας: Έχετε δει ποτέ τον ΛεΜπρόν να επιχειρεί σουτ σαν αυτά που πήρε ο Ντουράντ; Δεν θα έπαιρνε τέτοιο σουτ. Θα ήταν πιο έξυπνος. Ο λεΜπρόν θα έβρισκε τρόπο να νικήσει και δεν θα ήταν εξαντλημένος και ίσως δεν θα έπαιρνε καν το τελευταίο σουτ. Ο ΛεΜπρόν δεν είναι Ντουράντ και ο Ντουράντ δεν είναι ΛεΜπρόν".

Όπως είναι λογικό, ο - ενεργός στα social media - Ντουράντ δεν θα άφηνε έτσι τέτοια επίθεση. Φρόντισε λοιπόν να απαντήσει μέσω twitter, γράφοντας: "Ο σπουδαίος Σκότι Πίπεν δεν ήταν αυτός που αρνήθηκε να περάσει στο παρκέ στο τέλος ενός αγώνα επειδή κυριάρχησαν τα συναισθήματά του όταν ο προπονητής του σχεδίασε την τελευταία επίθεση για έναν καλύτερο σουτέρ; Ο Σκότι επίσης ήθελε μία φορά να απολαύσει το καλοκαίρι του και επέλεξε να κάνει αποθεραπεία του κατά την διάρκεια της σεζόν. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛ (σ.σ Τζάκσον) ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ!!!"

Οι αναφορές του Ντουράντ στο παρελθόν δεν είναι τυχαίες βέβαια. Το πρώτο "καρφί" αφορά την περίφημη άρνηση του Πίπεν να περάσει στο παρκέ στο τέλος του Game 3 του δεύτερου γύρου των playoffs του 1994 - στην σειρά των Μπουλς με τους Νικς - όταν ο Φιλ Τζάκσον επέλεξε να δώσει το τελευταίο σουτ στον Τόνι Κούκοτς, κάτι που εκνεύρισε τον Πίπεν και έμεινε στον πάγκο μετά το τάιμ-άουτ, με τον Κροάτη τότε να δίνει την νίκη στο Σικάγο, που είχε μειώσει σε 2-1 στην σειρά.

Το δε δεύτερο "καρφί" αφορά την επιλογή του Πίπεν την σεζόν 1997/98 να μην υποβληθεί σε επέμβαση στην offseason το καλοκαίρι του 1997 αλλά πριν ξεκινήσει η σεζόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της κανονικής περιόδου.

Όπως και να έχει, μία νέα βεντέτα έχει ξεκινήσει. Και η συνέχεια σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ