NBA

Βεντέτα Μπιλ με Μπέιζμορ: "Είσαι άθλιος, σκάσε"

Οι Μπράντλι Μπιλ και Κεντ Μπέιζμορ
Οι Μπράντλι Μπιλ και Κεντ Μπέιζμορ Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κεντ Μπέιζμορ τρόλαρε με δηλώσεις του τον τραυματισμό του Μπράντλι Μπιλ, με τον σταρ των Γουίζαρντς να απαντάει μέσω twitter με έντονο τρόπο και να τον αποκαλεί άθλιο.

Ο Κεντ Μπέιζμορ τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Τώρα θα πρέπει να ζήσει και με τις συνέπειες, με τον Μπράντλι Μπιλ να του επιτίθεται μέσω twitter.

Ο Μπέιζμορ έκανε πλάκα με αφορμή την 49αρα του Κάρι πριν δύο ημέρες, που ήρθε την ίδια ημέρα που ο Μπράντλι Μπιλ σημείωσε 50 πόντους αλλά τραυματίστηκε, δηλώνοντας πως "ο Κάρι σημείωσε 49 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής. Έχουμε τύπους που τραυματίζονται στην προσπάθειά τους να τον φτάσουν". Το γεγονός αυτό εκνεύρισε όμως τον Μπιλ, ο οποίος ξέσπασε, γράφοντας μία σειρά από tweets, ενώ ανέβασε και ένα GIF με κλόουν. Αναλυτικά ο Μπιλ έγραψε:

"Δεν ξέρεις τίποτα για εμένα αδελφέ!!! Δεν ξέρεις γιατί βγάινω στο παρκέ και παίζω και σίγουρα δεν το κάνω για την αποδοχή κάποιου!!! Είσαι ΑΘΛΙΟΣ!!! Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση ότι είπε κάτι τέτοιο, αυτό κάνουν τύποι σαν εσένα!!

Είναι αστείο να λες ότι κοιτάζω αριθμούς όταν παραδέχεστε ότι βλέπετε τους αριθμούς μου πριν από τους αγώνες. Αλλά εγώ ΚΥΝΗΓΑΩ!!! Σκάσε!

Μένω στην δική μου λωρίδα!! Κάνε το ίδιο. Δεν ξέρω τι κάνει ένας άλλος παίκτης στην λίγκα. Ανησυχώ μόνο για τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ!! Άσε αυτές τις βλακείες έξω από εδώ".

Δείτε τα post του Μπιλ:

Photo Credits: ⓒ 2021 Nick Wass/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ