ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Βενέτσια - Αρμάνι Μιλάνο 83-93: "Σκούπισε" τη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος

Ο Κέβιν Πάντερ με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Κέβιν Πάντερ με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι η δεύτερη φιναλίστ των τελικών μετά την τρίτη επικράτησή της κόντρα στην Βενέτσια με 93-83 για τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με "σκούπα" πέρασε η Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπανταλόνα του Μίλος Τεόντοσιτς. Οι πάικτες του Μεσίνα επικράτησαν της Βενέτσια με 93-83, έκαναν το 3-0 στην ημιτελική σειρά και πάνε με φόρα στους τελικούς του πρωταθλήματος και με... αέρα EuroLeague.

Αν και το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το ημίχρονο, η Αρμάνι πάτησε γκάζι στο δεύτερο μισό, πήρε μία διαφορά 10 πόντων και από τότε δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Οι γηπεδούχοι έκαναν την προσπάθεια να μειώσουν στο σκορ, έφτασαν ως τους οκτώ πόντους αλλά η ποιότητα των παικτών της Αρμάνι ήταν αυτή που έκλεισε την σειρά των ημιτελικών.

Πρώτος σκόρερ για την Αρμάνι ήταν ο Κέβιν Πάντερ με 19 πόντους που συνεχίζει την πολύ καλή του σεζόν ενώ ακολούθησε ο Χάινς με 17.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-21, 38-38, 52-62, 83-93

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Μεσίνα): ΛεΝτέι 16 (7 ριμπάουντ), Πάντερ 19 (6 ριμπάουντ), Χάινς 17, Ντατόμε 4, Ροντρίγκεζ 11, Μορασκίνι 2, Μπιλίνγκα 6, Ντιλέινι 2, Σιλντς 16

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ