ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν: "Ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε απόψε, πάντα είναι θρίλερ με τον Ολυμπιακό"

Βατούτιν: "Ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε απόψε, πάντα είναι θρίλερ με τον Ολυμπιακό"

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός γύρισε από το -25, όμως δεν κατάφερε να φύγει νικητής, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (74-75), χάρη σε εύστοχες βολές του Μάικ Τζέιμς. Λίγο μετά από το φινάλε του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε στην κάμερα της NOVA, για την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που πλήττουν την ΤΣΣΚΑ.

"Πάντα είναι θρίλερ, ντέρμπι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ. Αυτά τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να πηγαίνουν έτσι. Το πλεονέκτημα 23-25 πόντων δεν σημαίνει τίποτα στο σύγχρονο μπάσκετ. Μπορείς να το χάσεις μέσα σε δύο τρία λεπτά. Οι Σπανούλης και Πρίντεζης μπορούν και παίζουν ακόμη. Ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε γιατί τα παιχνίδια που κρίνονται στο σουτ δεν ξέρεις ποτέ πως θα έρθουν. Έχουν συμβεί πολλά μέσα στη σεζόν. Πολλοί τραυματισμοί, χάσαμε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ