ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν για Σενγκέλια: "Μπορεί να χρειαστεί να κάνει επέμβαση"

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν INTIME

Στον τραυματισμό του Τορνίκε Σενκέλια αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί χειρουργείο, ενώ έκλεισε έμμεσα το δρόμο για νέα μεταγραφή.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στη Ζενίτ καθώς τραυματίστηκε στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Για τον τραυματισμό του έμπειρου ψηλού της ΤΣΣΚΑ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας στη ρωσική tass, Αντρέι Βατούτιν που ανέφερε πως ο Σενγκέλια εξετάζεται από γιατρούς από τρεις διαφορετικές χώρες.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Σενγκέλια να περάσει την πόρτα του χειρουργείου βάζοντας παράλληλα φρένο σε πιθανή νέα μεταγραφική κίνηση.

"Τη δεδομένη στιγμή ειδικοί γιατροί από τρεις διαφορετικές χώρες εξετάζουν τον ώμο του Σενγκέλια και συζητούν την τακτική που θα ακολουθήσουν στην αποθεραπεία του, το αν θα χρειαστεί χειρουργείο ή αν θα πορευτούν συντηρητικά. Όλοι πρέπει να σφίξουν τα δόντια και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ