ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν για Μάικ Τζέιμς: "Δεν πρόκειται να επιστρέψει όσο είναι εδώ ο Ιτούδης"

Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τον Μάικ Τζέιμς και ξεκαθάρισε ότι όσο ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στην ομάδα, δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάικ Τζέιμς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων, Αντρέι Βατούτιν στην Match TV, τονίζοντας ότι όσο ο Δημήτρης Ιτούδης θα κοουτσάρει την ομάδα, ο Μάικ Τζέιμς δεν πρόκειται να επιστρέψει.

"Ο προπονητής Ιτούδης έστειλε την ομάδα στο Final Four της Κολωνίας. Την περασμένη Τετάρτη είπα στον Δημήτρη για την επιθυμία μας να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μαζί του. Ο Ιτούδης βγήκε με τιμή από μια δύσκολη κατάσταση της σεζόν. Αυτή είναι πιθανώς η πρώτη φορά που θα πάμε στο Final Four όχι ως φαβορί, αλλά ως αουτσάιντερ, έχοντας αναλάβει τον ρόλο από τον Ολυμπιακό", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε για τον Μάικ Τζέιμς: "Δεν θα άλλαζε τίποτα. Η απόφαση ελήφθη από τον προπονητή. Έτσι είναι οι σχέσεις. Συμβαίνει και σε οικογένειες. Ο Μάικ είναι ένα άτομο με τα δικά του χαρακτηριστικά, ένας σπουδαίος παίκτης. Έδωσε αμέσως συγχαρητήρια σε εμένα και σ' έναν από τους συνεργάτες που έφτασαν στο Final Four. Είμαι χαρούμενος για την επιτυχία του στο NBA. Είναι ξεκάθαρο πως όσο είναι ο Δημήτρης (Ιτούδης) μαζί μας, δεν μπορούμε να έχουμε τον Μάικ Τζέιμς".

Photo Credits: CSKA Moscow BC

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ