ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βατούτιν για Ιτούδη στην Εθνική: "Για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία"

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν INTIME

Για την περίπτωση του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική Ελλάδας μίλησε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, τονίζοντας πως έως τώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στη ρωσική ομάδα και την ελληνική ομοσπονδία.

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στην οποία χαρακτήριζε τον Δημήτρη Ιτούδη ως "προσωπική του πρόταση και θέληση" για τον πάγκο της Εθνικής, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν τόνισε στην ρωσική Tass πως για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας ανέφερε ότι ενημερώνεται από όσα γράφονται στα σάιτ της Ρωσίας μιας και δεν γνωρίζει Ελληνικά. "Δυστυχώς δεν μιλάω Ελληνικά επομένως γνωρίζω όσα μπορεί να έχουν ειπωθεί για την Εθνική Ελλάδας μόνο από τη μετάφραση που προσφέρουν τα ρωσικά σάιτ. Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, δεν βρίσκω ομοιότητα ανάμεσα στις λέξεις 'επιλογή του προπονητή' και 'συμφωνία με τον προπονητή'. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και την ελληνική ομοσπονδία για την ελληνική εθνική ομάδα".

Πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο το SPORT24 σας είχε ενημερώσει, καθώς όπως ανέφερε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν η επιθυμία του Βαγγέλη Λιόλιου. Επιπλέον με νέο κείμενο το SPORT24 σας είχε ενημερώσει πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει δώσει το ΟΚ και δεν έχει συμφωνήσει ακόμα να αφήσει τον Έλληνα τεχνικό να αναλάβει την Εθνική Ανδρών στο Eurobasket στο 2022.

Μάλιστα το EuroBasket του 2022 είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου του 2022 πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός αναλάβει την Εθνική ομάδα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα στερηθεί των υπηρεσιών του προπονητή της για ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ