ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Το πρώτο νικητήριο τρίποντο της καριέρας του με την Λάρισα

Βασίλης Σπανούλης: Το πρώτο νικητήριο τρίποντο της καριέρας του με την Λάρισα

Δείτε το σουτ με το οποίο ενηλικιώθηκε μπασκετικά ο Βασίλης Σπανούλης, το μεγάλο νικητήριο τρίποντο σε αγώνα Γυμναστικός - ΚΑΟΔ, αλλά και πως το θυμάται ο τότε προπονητής του, Γιάννης Τζήμας.

Ο Σωτήρης Γκιουλέκας θυμήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) μέσω του SPORT24 το πρώτο νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, σε έναν αγώνα του Γυμναστικού Λάρισας με τον ΚΑΟΔ, λίγη ώρα πριν από την όμορφη τελετή που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το "αντίο" του Kill-Bill στα παρκέ.

"Χάνουμε δύο πόντους. Ο ΚΑΟΔ κάνει λάθος στην επαναφορά, προσαρμόζονται όλοι στον Μαματζιόλα και στον Γκιουλέκα, στους καλούς σουτέρ μας, πιθανώς δεν πίστευαν ότι ο μικρός θα πάρει το σουτ. Πήρε ένα καλό σκριν και έβαλε ένα φοβερό buzzer-beater απέναντι στους πρωτοπόρους, στα 17 σου δεν παίρνεις τέτοιο σουτ" θυμήθηκε ο Γιάννης Τζήμας, στο ντοκιμαντέρ της Nova για τον Kill-Bill.

Για την ιστορία, ο Σπανούλης είχε σε εκείνον τον αγώνα 13 πόντους (1/3 βολές, 3/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα), ένα ριμπάουντ και δύο λάθη σε 18:11. Συνολικά στη σεζόν είχε 123 πόντους (65% στις βολές, 54% στο δίποντο, 25% στο τρίποντο), 40 ριμπάουντ, 58 ασίστ, 28 κλεψίματα και 52 λάθη σε 594 λεπτά σε 26 αγώνες.

Δείτε το πρώτο μεγάλο σουτ στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη:

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ