ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Τα δάκρυα συγκίνησης της Ολυμπίας Χοψονίδου στο αντίο του Kill Bill

Η συγκίνηση της Ολυμπίας Χοψονίδου στο αντίο του Βασίλη Σπανούλη
Η συγκίνηση της Ολυμπίας Χοψονίδου στο αντίο του Βασίλη Σπανούλη

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, ήταν δακρυσμένη λίγο πριν να πάρει τον λόγο ο Kill Bill και μετά το συγκινητικό video του Ολυμπιακού για την καριέρα του.

Συγκινημένη εμφανίστηκε η Ολυμπία Χοψονίδου στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη για το αντίο της καριέρας του.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη βούρκωσε μετά το συγκινητικό video που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι για την καριέρα του Kill Bill, λίγο πριν πάρει τον λόγο στο πάνελ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ