ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Σήμερα η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για το "αντίο" του Kill Bill στα παρκέ

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραθέτει σήμερα (27/9, 18:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ομάδας στο Youtube) συνέντευξη Τύπου για το "αντίο" Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ, προκειμένου να τιμήσει τον εμβληματικό αρχηγό του για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ηταν 26 Ιουνίου όταν ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του. Τρεις μήνες αργότερα και λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην EuroLeague, οι "ερυθρόλευκοι" παραθέτουν σήμερα (27/9, 18:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ομάδας στο Youtube) συνέντευξη Τύπου για να τιμήσουν τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της συλλόγου.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα μιλήσουν για τον εμβληματικό αρχηγό, ο οποίος κάποια στιγμή θα πάρει και αυτός τον λόγο, σε μία ιστορική στιγμή για τους "ερυθρόλευκους", αφού γυρίζουν και επίσημα σελίδα έπειτα από 11 χρόνια (2010-2021). Και ήταν 11 γεμάτα χρόνια, στα οποία ο Σπανούλης λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος παίκτης, κάτι που φάνηκε και από την πρωτοφανή αποθέωση που γνώρισε ο Λαρισαίος γκαρντ έξω από το σπίτι του, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πριν μερικές ημέρες, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στην συνέντευξη Τύπου θα παρεβρεθούν μόνο δημοσιογράφοι.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρετά τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρετά τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο να συντονίζει τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής θα μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συμβαίνουν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, θα βρεθεί στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που θα μιλήσουν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

Όλες οι εξελίξεις από τον αποχαιρετισμό του Βασίλη Σπανούλη και στο live blog του SPORT24

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ