ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Σπανούλης: "Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω στην Εθνική"

Ο Βασίλης Σπανούλης σε στιγμιότυπο από συνέντευξη για το Sport24.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης σε στιγμιότυπο από συνέντευξη για το Sport24.gr FRANCESCA GIAITZOGLOU-WATKINSON / 24MEDIA

Ο Βασίλης Σπανούλης αφήνει όντως ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής στην Εθνική Ελλάδας. Το παραδέχθηκε στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV (VIDEOS).

Μία μέρα μετά από την αντίδρασή του στην ερώτηση αν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας, έξι χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση με εκείνη, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV και παραδέχθηκε ότι όντως σκέφτεται την επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά και, γιατί όχι, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ώστε να τον απολαύσουν και τα παιδιά του σε μια τόσο μεγάλη στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

"Τιμή για εμένα τα λόγια του Γιάννη, όταν μιλάει κάποιος έτσι για εμένα, είναι τιμή και παράσημο. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του, είναι ένα παιδί πραγματικά ταπεινό για όλη αυτή τη δόξα. Δεν το βλέπουμε συχνά αυτό. Έχουμε κάνει πολλές κουβέντες, είναι πάντα όμορφο να μιλάς μαζί του. Δεν θυμάμαι τι του είπα, ειλικρινά δεν θυμάμαι κι αν του είπα κάτι, θα το κρατούσα με εμάς. Στον λόγο της τιμής μου δεν θυμάμαι. Δεν χρειάζεται να του πω κάτι, ξέρει πολύ καλά μόνος του τον δρόμο. Όταν μιλάω, μιλάω αυθόρμητα, είναι τι μου βγήκε εκείνη την ώρα.

Είχαμε κώδικα επικοινωνίας, πάντα είχαμε εξαιρετική σχέση σεβασμού, μακάρι να παίζαμε περισσότερα χρόνια στην Εθνική και να το ευχαριστιόμασταν παραπάνω. Θα το ήθελα, θα ήταν πολύ τιμητικό για εμένα, μακάρι να φέρναμε επιτυχίες

Στην Ελλάδα μας αρέσει να συγκρίνουμε και να παραλληλίζουμε ταλέντα. Δεν μπορεί ο κόσμος να καταλάβει τι λέει κάποιος. Πολλές φορές πηγαίνουμε στο αρνητικό και όχι στο θετικό. Εγώ δουλεύω και δείχνω την αξία μου στο γήπεδο. Αυτά τα λόγια είναι παράσημα. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός για να αντέχεις, να κάνεις αυτοκριτική για να φτάσεις στην επιτυχία.

Ειλικρινά με ιντριγκάρει να βρεθώ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για τη χώρα, για εμένα, για τα παιδιά μου που δεν με έχουν δει με την Εθνική. Θέλω να τους δώσω το παράδειγμα και να τους υπενθυμίσω ότι για την Εθνική έχω δώσει και την καρδιά μου. Θα δω πως θα είμαι, αν έχω υγεία. Θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει με εμένα, αλλά θα μιλήσω και με άλλα παιδιά. Δεν το σκέφτομαι τώρα, θα το κάνω όταν έρθει η ώρα".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ