ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: "Αιδώς Αργείοι"

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Ομοσπονδίας
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ΕΟΚ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, λίγες ώρες μετά τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την παρουσίαση των στοιχείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Η παρουσίαση των στοιχείων για την ως τώρα λειτουργία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων από τον Λευτέρη Αυγενάκη, έδειξε πως μόλις 117 σωματεία έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία εγγραφής τους στο Μητρώο και να πληρούν τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που θέτει ο νόμος. Γι' αυτό κιόλας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπέδειξε ως υπεύθυνους τους διοικούντες των ομοσπονδιών, τους οποίους χαρακτήρισε "είτε συνένοχους, είτε βολεμένους, σε κάθε περίπτωση απαράδεκτους".

Λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη παρουσίαση και τις τοποθετήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη ήρθε η αντίδραση από την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ τοποθετήθηκε με αφορμή όσα ειπώθηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο έχων μηδενική παρουσία και προσφορά στον αθλητισμό, επιχείρησε σήμερα για μία ακόμα φορά με αήθη τρόπο να απαξιώσει την μακρόχρονη ανιδιοτελή προσφορά ανθρώπων στο αθλητικό κίνημα της χώρας. Αιδώς Αργείοι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ