ΑΕΚ

Βαουλέτ: "Μου άρεσε ο τρόπος που βλέπει και ζει το μπάσκετ ο Δέδας, το ελληνικό πρωτάθλημα μού ταιριάζει"

Ο Χουάν Βαουλέτ
Ο Χουάν Βαουλέτ INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος για την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Χουάν Βαουλέτ που τόνισε πως ο τρόπος που βλέπει το μπάσκετ ο Δέδας του αρέσει.

Έτοιμος και ενθουσιασμένος να προσφέρει στην ΑΕΚ για την επόμενη τριετία, εμφανίστηκε ο Χουάν Βαουλέτ που στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ παραδέχτηκε πως το ελληνικό πρωτάθλημα του ταιριάζει ενώ του αρέσει και ο τρόπος που ζει το μπάσκετ ο κόουτς Δέδας.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα είναι μεγάλο κλαμπ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μεγάλη βάση οπαδών. Το ελληνικό Πρωτάθλημα μού ταιριάζει, καθώς απ΄ αυτά που έχω δει έως τώρα είναι ένα Πρωτάθλημα, που όλες οι ομάδες αγωνίζονται με πάθος και ένταση.

Πριν συμφωνήσω με την ΑΕΚ, μίλησα με τον κόουτς Δέδα και μου άρεσε ο τρόπος, που βλέπει και ζει το μπάσκετ. Μου εξήγησε τον ρόλο μου και πώς θέλει να με δει να παίζω στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην το σκεφτώ περισσότερο, και να πω το "ναι".

Τέλος, θα ήθελα να πω στους οπαδούς της ομάδας, ότι είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

TAGS ΑΕΚ BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ