ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Βανέσα Μπράιαντ: Δικαστής ζήτησε να παραδώσει τα πρακτικά από τις ψυχοθεραπείες που έκανε τα τελευταία 4 χρόνια

Η Βανέσα Μπράιαντ
Η Βανέσα Μπράιαντ Ⓒ 2020 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Νέα δεδομένα στην μήνυση που κατέθεσε η Βανέσα Μπράιαντ για την διαρροή των φωτογραφιών από το δυστύχημα του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, με τον δικαστή της υπόθεσης να της ζητάει να παραδώσει τα πρακτικά των ψυχοθεραπειών που έκανε τα 4 τελευταία χρόνια.

Η υπόθεση της μήνυσης της Βανέσα Μπράιαντ για την διαρροή φωτογραφιών του δυστυχήματος του ελικοπτέρου που επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη τους Τζιάνα και άλλοι 7 άνθρωποι πήρε νέα τροπή. Και αρκετά ενδιαφέρουσα μάλιστα.

Όπως έγινε γνωστό, ο δικαστής Τσαρλς Έικ ζήτησε από την σύζυγο του Κόμπι να παραδώσει τα πρακτικά από τις ψυχοθεραπείες που έχει κάνει από το 2017 κι έπειτα. Αποδέχθηκε έτσι εν μέρη το αίτημα της Κομητείας του Λ.Α, που ζητούσε τα συγκεκριμένα πρακτικά προκειμένου να αποδειχθεί ότι η Βανέσα Μπράιαντ ψεύδεται στην μήνυση και δεν αισθάνθηκε άγχος και ψυχική κατάρρευση μπροστά στον φόβο ότι οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στον χώρο θα διαρρεύσουν κάποια στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η Κομητεία του Λ.Α είχε ζητήσει να περάσει η Βανέσα Μπράιαντ - αλλά και οι συγγενείς των άλλων θυμάτων - από ψυχιατρική εξέταση, σε ένα αίτημα που απορρίφθηκε. Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα ωστόσο, ο ίδιος δικαστής αποδέχθηκε εν μέρη το αίτημα της Κομητείας του Λ.Α να παραδώσει η Βανέσα Μπράιαντ τα πρακτικά από τις ψυχοθεραπείες που έκανε. Γιατί εν μέρη; Επειδή το αίτημα της Κομητείας ήταν να παραδοθούν πρακτικά από το 2010.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό αρκετό θόρυβο, αφού πλέον καταργείται το απόρρητο της ιατρικό απόρρητο της συνεδρίας ανάμεσα στον γιατρό και την ασθενή και ενδεχομένως να ασκήσει περισσότερη πίεση σε πιθανή διαρροή του περιεχομένου των πρακτικών. Είναι όμως μία απόφαση που πλέον έχει ανακοινωθεί και δύσκολα θα αλλάξει.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ