ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Δεν προλαβαίνει να βοηθήσει ο Πρέπελιτς

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Κλέμεν Πρέπελιτς με τη φανέλα της Βαλένθια MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Στις 4 με 5 εβδομάδες εκτιμάται η απουσία του Κλέμεν Πρέπελιτς από τις υποχρεώσεις της Βαλένθια, εξαιτίας μυικού προβλήματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει άλλο παιχνίδι στην κανονικά περίοδο της EuroLeague.

Η προσπάθεια της Βαλένθια να μπει στα playoffs της EuroLeague υπέστη ένα ισχυρό πλήγμα από τον τραυματισμό του Κλέμεν Πρέπελιτς.

Ο 30χρονος Σλοβένος γκαρντ (1.91) δεν ολοκλήρωσε τον πρόσφατο αγώνα με τη Γρανάδα (80-72) κι όπως ενημέρωσαν οι πορτοκαλί πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες με δεδομένο ότι υπέστη θλάση στον πελματικό μυ του αριστερού ποδιού.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα παίξει την προσεχή Παρασκευή (24/3) στο Μόντε Κάρλο κι ακολούθως θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας, τη Βίρτους στη Φοντέτα και τη Μπαρτσελόνα στο Παλάου, με αποτέλεσμα η απουσία του Πρέπελιτς να μετρά διπλά. Πάρα πολύ ο έμπειρος περιφερειακός δεν έπαιζε εφέτος, αλλά ανά 18,5 λεπτά έδινε 7.1 πόντους με 50% στα δίποντα και κυρίως 3.1 ασίστ (τρίτος καλύτερος πασέρ).

Ταυτόχρονα θα λείψει κι από ματς της Liga Endesa, εκεί που η Βαλένθια είναι όγδοη με ρεκόρ 13-10.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ