ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Ringer δημοσίευσε τους 25 κορυφαίους της σεζόν στο ΝΒΑ

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts during the second quarter of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, Dec. 1, 2018, in New York. (AP Photo/Julie Jacobson)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts during the second quarter of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, Dec. 1, 2018, in New York. (AP Photo/Julie Jacobson) AP

Στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους της σεζόν 2018/19 έβαλε το Ringer τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε τους 24 που βρίσκονται πίσω του, αλλά και το κείμενο που συνοδεύει το όνομά του.

Με το πρώτο τέταρτο της κανονικής περιόδου να έχει ήδη περάσει στην ιστορία, οι φίλοι του ΝΒΑ έχουν βγάλει αρκετά συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των 30 ομάδων, έχουν ξεχωρίσει εκείνες που θα διεκδικήσουν μια θέση στα Playoffs, έχουν ξεχωρίσει και τους παίκτες που θα διεκδικήσουν το βραβείο του πολυτιμότερου για το 2019.

Το Ringer έκανε τον πρώτο απολογισμό της χρονιάς και κατέγραψε τους 25 αθλητές που έχουν αφήσει το μεγαλύτερο στίγμα στα παρκέ της Λίγκας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και να θεωρείται το φαβορί για το MVP.

" Ο Γιάννης είναι η απόδειξη πως ένας μοντέρνος Σακίλ Ο' Νιλ δεν χρειάζεται το τρίποντο. Ο Αντετοκούνμπο κυριαρχεί στο καλάθι με τρόπους που δεν είχαμε δει από την εποχή του Σακ, όμως το κάνει με το μάκρος και την ταχύτητά του και όχι με το μέγεθος και τη δύναμη. Αντί να βάλει τον ώμο του στο στέρνο ενός πιο αδύναμου ψηλού και να καρφώσει στο πρόσωπό του, βρίσκει τους πιο αργούς αντιπάλους και τους καρφώνει. Δεν υπάρχει πλέον τρόπος για να τον παίξει κάποιος άμυνα, είναι πολύ μακρύς και πολύ γρήγορος για οποιονδήποτε στο ένας εναντίον ενός, είναι εξαιρετικός πασέρ για να του στείλεις βοήθειες και ο νέος προπονητής, Μάικ Μπούντενχόλζερ, έχει βάλει δίπλα του μια φάλαγγα σουτέρ τριών πόντων" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζόναθαν Τιάρκς.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν αρκετές επιλογές που σηκώνουν συζήτηση. Δείτε τις:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ TOP-25 ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

25. Ράσελ Γουέστμπρουκ - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

24. Κρις Μίντλετον - Μιλγουόκι Μπακς

23. Μπεν Σίμονς - Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς

22. Νίκολα Βούτσεβιτς - Ορλάντο Μάτζικ

21. ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν - Τορόντο Ράπτορς

20. Τομπάιας Χάρις - Λος Άντζελες Κλίπερς

19. Μάικ Κόνλεϊ - Μέμφις Γκρίζλις

18. Τζίμι Μπάτλερ - Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς

17. Βίκτορ Ολαντίπο - Ιντιάνα Πέισερς

16. Μπλέικ Γκρίφιν - Ντιτρόιτ Πίστονς

15. Καϊρί Ίρβινγκ - Μπόστον Σέλτικς

14. Πολ Τζωρτζ - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

13. Κάιλ Λάουρι - Τορόντο Ράπτορς

12. Νίκολα Γιόκιτς - Ντένβερ Νάγγετς

11. Ντέιμιαν Λίλαρντ - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

10. Μαρκ Γκασόλ - Μέμφις Γκρίζλις

9. Τζέιμς Χάρντεν - Χιούστον Ρόκετς

8. Στέφεν Κάρι - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

7. Κεμπά Γουόκερ - Σάρλοτ Χόρνετς

6. Καγουάι Λέοναρντ - Τορόντο Ράπτορς

5. Άντονι Ντέιβις - Νιου Ορλίανς Χόρνετς

4. ΛεΜπρόν Τζέιμς - Λος Άντζελες Λέικερς

3. Κέβιν Ντουράντ - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

2. Τζοέλ Εμπίντ - Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μιλγουόκι Μπακς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ