NBA

Οι Σπερς ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Θάντερ με 14/14 τρίποντα!

San Antonio Spurs guard Bryn Forbes shoots as Los Angeles Clippers guard Patrick Beverley defends during the first half of an NBA basketball game Saturday, Dec. 29, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Σπερς διέλυσαν κόντρα στους Θάντερ, αφού ξεκίνησαν τον αγώνα με 14 συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα πριν αστοχήσουν στο πρώτο τους σουτ πίσω από τα 7.25 μέτρα!

Οι Σπερς με τους Θάντερ πρόσφεραν στον κόσμο τον αγώνα της χρονιάς, με τους Σπερς να παίρνουν τη νίκη έπειτα από 2 παρατάσεις με 154-147 . Ακόμα πιο εντυπωσιακό και από το τελικό σκορ, όμως, ήταν το απίστευτο τρίποντο σερί των Σπερς, οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα με 14/14 τρίποντα!

Όσο τρελό κι αν μοιάζει, είναι αλήθεια! Οι Σπερς πράγματι ξεκίνησαν τον αγώνα με 14 συνεχόμενα τρίποντα, μέχρι να δουν τον Ντέρικ Γουάιτ να αστοχεί στο πρώτο τους τρίποντο στα μέσα της τρίτης περιόδου!

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι τελικά το Σαν Αντόνιο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16/19 τρίποντα! Κοινώς, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τον αγώνα με 14/14 τρίποντα στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, στα 28 λεπτά που ακολούθησαν επιχείρησε συνολικά 5 τρίποντα! Αυτό βέβαια έχει εξήγηση, αφού όλο το βράδυ οι Σπερς πάσαραν την μπάλα στον διαστημικό ΛαΜάρκους Όλντριτζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 56 πόντους με 20/33 δίποντα. Σίγουρα πάντως έχει ενδιαφέρον πώς έκλεισαν το παιχνίδι.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τα 14 συνεχόμενα τρίποντα στα οποία ευστόχησαν οι Σπερς:

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ