ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε ζητήσει ανταλλαγή από τον Απρίλιο!

Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler plays against the Houston Rockets during the first half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series Monday, April 23, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ο Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε πως ενημέρωσε τον Τομ Θίμοντο ότι θέλει να παραχωρηθεί με ανταλλαγή από τους Γουλβς μόλις 4 ημέρες μετά το τέλος της σεζόν 2017/18, δηλαδή τον περασμένο Απρίλιο!

Στη Μινεσότα η... τρέλα συνεχίζεται. Λίγες ώρες μετά την ξαφνική επιστροφή του Τζίμι Μπάτλερ στις προπονήσεις της ομάδας , όπου μίλησε σε έντονο ύφος σε όποιον βρισκόταν στο γήπεδο, από συμπαίκτες μέχρι τον (Πρόεδρο και προπονητή των Γουλβς) Τομ Θίμοντο, ο All Star φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και... απασφάλισε!

Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να δηλώσει ότι ζήτησε ανταλλαγή - καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς και θα οδηγούσε σε ένα τσουχτερό πρόστιμο - ο Μπάτλερ απάντησε... διακριτικά σε ερωτήσεις χρησιμοποιώντας εναλλακτικό λόγο. Αντί δηλαδή να λέει ότι ζήτησε ανταλλαγή έλεγε ότι είχε ενημερώσει τις... προθέσεις του και το γεγονός ότι δεν αισθάνεται άνετα στην ομάδα. Το θέμα βέβαια δεν είναι ο τρόπος που μιλούσε, αλλά η αποκάλυψη που ακολούθησε: Είχε ενημερώσει τον Τομ Θίμποντο για τις προθέσεις του από τον Απρίλιο και όχι τον Σεπτέμβριο όπως νομίζουν πολλοί!

Ακολουθεί ο διάλογος ανάμεσα στον Μπάτλερ και την δημοσιογράφο του ESPN, Ρέιτσελ Νίκολς, που του πήρε την συνέντευξη:

Νίκολς: " Μίλησες με τον Θίμποντο μετά το τέλος της σεζόν;"

Μπάτλερ: "Ναι"

Νίκολς: "Πόσο καιρό μετά το τέλος της σεζόν μίλησες μαζί του;"

Μπάτλερ: "Τέσσερις μέρες".

Νίκολς: "Τέσσερις μέρες μετά το τέλος της σεζόν;"

Μπάτλερ: "Τέσσερις".

Νίκολς: "Πόσο ξεκάθαρος ήσουν;"

Μπάτλερ: " Με ξέρεις, λες να έκρυψα τίποτα; Κοίτα τι έγινε σήμερα (σ.σ χθες) στην προπόνηση. Πότε κρατήθηκα; Ποτέ. Αυτή είναι η απάντηση. Ήμουν απολύτως ειλικρινής. Για όλα".

Νίκολς: "Σχετικά με το τι ήθελες";

Μπάτλερ: (Γνέφει ότι συμφωνεί)

Ο Μπάτλερ μάλιστα δεν έμεινε εκεί. Στην συνέχεια τόνισε πως όποτε του έστελνε μήνυμα ή τον έπαιρνε τηλέφωνο του έδινε πάντα την ίδια απάντηση. " Δεν έκανα γνωστές τις προθέσεις μου μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σεζόν. Μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι και όλοι ήξεραν την αλήθεια". Στο τέλος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως θα αλλάξει το κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα, αφού οι Γουλβς στη Μινεσότα δεν έχουν ως βασική προτεραιότητα τη νίκη, ενώ ποτέ δεν του έδειξαν ότι τον θέλουν πραγματικά.

Όπως και να έχει, η συνέχεια στο... δράμα που εκτυλίσσεται στο ΝΒΑ ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται με ενδιαφέρον. Όπως ξεκαθάρισε εξάλλου ο Μπάτλερ, σκοπεύει να δώσει το παρών και στην επόμενη προπόνηση της Μινεσότα...

AP Photo/Jim Mone







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ