NBA

Ο Ρούμπιο το... τερμάτισε μαρκάροντας τον Χάρντεν: Του έδωσε όλο τον διάδρομο!

Ο Ρούμπιο το... τερμάτισε μαρκάροντας τον Χάρντεν: Του έδωσε όλο τον διάδρομο!

Οι Τζαζ και ο Ρούμπιο πήγαν την άμυνα στον Χάρντεν σε... άλλο επίπεδο, με τον Ισπανό να μαρκάρει εξόφθαλμα στο αριστερό χέρι τον σταρ των Ρόκετς, δίνοντάς του άπλετο χώρο για να διεισδύσει!

Οι ομάδες φοβούνται την ικανότητα του Τζέιμς Χάρντεν στο step back τρίποντο, ωστόσο ο Ρίκι Ρούμπιο - προφανώς έπειτα από εντολή που δέχθηκε - το... τερμάτισε στο Game 1 των Ρόκετς με τους Τζαζ ( νίκη των πρώτων με 122-90 ), με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Με τους Μπακς πριν από μερικούς μήνες να έχουν δείξει ότι ο καλύτερος τρόπος για να περιοριστεί κάπως η δράση του Χάρντεν να είναι να μένει ο προσωπικός του αντίπαλος στον αριστερό του ώμο, ο Ρούμπιο δεν έκανε απλώς αυτό. Πήρε θέση εντελώς αριστερά από τον Χάρντεν, αφήνοντάς τον να διεισδύσει ανενόχλητος προς το καλάθι!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ένας από τους λόγους που το έκανε αυτό ο Ρούμπιο είναι επειδή κάτω από το καλάθι περίμενε ένας από τους καλύτερους μπλοκέρ του ΝΒΑ, ο Ρούντι Γκομπέρ. Όπως και να έχει όμως, η συγκεκριμένη άμυνα προκάλεσε διάφορα σχόλια στα social media.

Δείτε το VIDEO με την περίεργη φάση, που καταλήγει με καλάθι των Ρόκετς, έστω κι έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ