NBA

Ο Νοά στέλνει φιλάκια και βάζει σουτ με step-back!

Ο Νοά στέλνει φιλάκια και βάζει σουτ με step-back!
AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Ζοακίμ Νοά προσφέρει... σόου τελευταία στους αγώνες των Μέμφις Γκρίζλις, μοιράζοντας φιλάκια στους θεατές και κάνοντας step-back (VIDEOS).

Έπειτα από 3,5 σεζόν γεμάτες προβλήματα και... πάγκο στη Νέα Υόρκη, ο Ζοακίμ Νοά περνάει καλά στο Μέμφις και αυτό φαίνεται κάθε φορά που πατάει το γήπεδο. Στην ήττα των Γκρίζλις στην Ατλάντα ο Γάλλος σέντερ έφτασε στο σημείο να μοιράσει ακόμα και... φιλάκια σε κάποιον(α) που καθόταν στις θέσεις πίσω από τη μπασκέτα, ενώ ετοιμαζόταν να εκτελέσει βολές.

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω video:

Λίγο νωρίτερα, δε, ο Νοά είχε επιχειρήσει να μιμηθεί και τον Τζέιμς Χάρντεν με μία κίνηση step-back, έστω και σε... αργή κίνηση. Η ουσία είναι ότι το σουτ που επιχείρησε από την γραμμή των βολών ήταν εύστοχο και στη συνέχεια ο σέντερ των Γκρίζλις το πανηγύρισε δεόντως!

Κόντρα στους Χοκς ο Νοά είχε 12 πόντους με 5/7 δίποντα και 2/3 βολές, ενώ μάζεψε ακόμα 8 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ. Συνολικά ο 33χρονος, πια, σέντερ έχει 6,9 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε το... step back του Ζοακίμ Νοά κόντρα στους Χοκς:


Photo credits: AP Photo/Brandon Dill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ