NBA

Ο Μπόλμερ πήγε να χαιρετήσει τον Γκρίφιν και αυτός το έβαλε στα πόδια!

Detroit Pistons forward Blake Griffin is seen during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Oct. 23, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Δείτε πως αντέδρασε ο Μπλέικ Γκρίφιν, όταν ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς επιχείρησε να τον χαιρετήσει την ώρα που τελείωνε την προθέρμανση του (VIDEOS).

Το παιχνίδι των Κλίπερς με τους Πίστονς δεν είναι σαν όλα τα άλλα, ούτε για την ομάδα του Λ.Α., ούτε για τον Μπλέικ Γκρίφιν. Ο All-Star πάουερ φόργουορντ επέστρεψε σήμερα (12/1) για πρώτη φορά ως αντίπαλος απέναντι στην ομάδα όπου έπαιξε από το 2009 έως το 2018 και προφανώς ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει την απόφαση των Κλίπερς να τον κάνουν ανταλλαγή την προηγούμενη χρονιά.

Όταν λοιπόν ο Στιβ Μπόλμερ, ιδιοκτήτης των Κλίπερς, επιχείρησε να χαιρετήσει τον Γκρίφιν την ώρα που έκανε προθέρμανση στο παρκέ, ο άσος των Πίστονς... άλλαξε κατεύθυνση και πήγε τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας σύξυλο τον πρώην εργοδότη του!

Λίγη ώρα αργότερα οι Κλίπερς καλωσόρισαν τον Γκρίφιν με ένα εντυπωσιακό video στο scoreboard, ενώ το κοινό του Λ.Α. υποδέχτηκε με "ζεστό" χειροκρότημα τον νυν άσο των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο ίδιος ανταπέδωσε λίγο πριν μπει στο παρκέ για την έναρξη της αναμέτρησης των Πίστονς με τους Κλίπερς στο Staples Center.

Δείτε το περιστατικό, όπως και την υποδοχή του Γκρίφιν στο Λ.Α.:





Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ