NBA

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έβαλε τον Μέσι στην καλύτερη ενδεκάδα του 2018!

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 18, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι παίκτες του NBA, Λούκα Ντόντσιτς, Λάρι Νανς Τζούνιορ και Τζον Κόλινς, πήραν μέρος στην ψηφοφορία της UEFA για την κορυφαία ομάδα του 2018 και ο Σλοβένος γκαρντ δεν έβαλε τον Λιονέλ Μέσι στην δική του ενδεκάδα, ούτε βέβαια και οι άλλοι δυο.

Τρεις παίκτες του ΝΒΑ μέρος στην ψηφοφορία της UEFA για την κορυφαία ομάδα του 2018. Οι Λούκα Ντόντσιτς, Λάρι Νανς Τζούνιορς και Τζον Κόλινς επέλεξαν τους δικούς τους αγαπημένους για τη χρονιά που μας πέρασε, με τον Σλοβένο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς να βάζει επτά παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και να μην επιλέγει τον Λιονέλ Μέσι!

Ο Ντόντσιτς, ο οποίος προέρχεται από τη Ρεάλ, έχοντας μεγαλώσει στη "βασίλισσα", δεν έκρυψε την προτίμησή του στην ομάδα, γι' αυτό και τα 7/11 απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές των μερένγκες. Τον Μέσι βέβαια δεν επέλεξε ούτε ουτε ο Λάρι Νανς Τζούνιορ, ούτε ο Τζον Κόλινς.

Η ενδεκάδα του Ντόντσιτς: Όμπλακ, Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος, Γοδίν, Βαράν, Κρόος, Ίσκο, Πογκμπά, Μόντριτς, Νεϊμάρ, Ρονάλντο.

Η ενδεκάδα του Νανς: Όμπλακ, Κιελίνι, Κουλιμπαλί, Ουμτιτί, Φαν Ντάικ, Καντέ, Αζάρ, Μόντριτς, Ντε Μπράινε, Εμπαπέ, Ρονάλντο.

Η ενδεκάδα του Κόλινς: Όμπλακ, Κιελίνι, Κουλιμπαλί, Ερνάντες, Μαρσέλο, Καντέ, Αζάρ, Πογκμπά, Ράκιτιτς, Ρονάλντο, Νεϊμάρ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ