NBA

Λέικερς: Σκέφτονται να ανταλλάξουν το Νο4 του ΝΒΑ Draft 2019

Los Angeles Lakers guard Lonzo Ball (2) and forward Kyle Kuzma (0) during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/LM Otero)
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Ο Ρομπ Πελίνκα, δήλωσε ότι οι Λέικερς εξετάζουν όλες τις επιλογές τους για το Νο4 του ΝΒΑ Draft, ακόμα και την ανταλλαγή, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στον Άντονι Ντέιβις.

Οι Λέικερς ήταν από τις ομάδες που στάθηκαν τυχερές στην διαδικασία του Draft Lottery , αφού αν και είχαν το 11ο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ θα επιλέξουν στο Νο4 . Σύμφωνα πάντως με τον Ρομπ Πελίνκα, είναι πολύ πιθανο το πικ αυτό να μη μείνει στην ομάδα, αφού εξετάζουν όλες τις επιλογές τους, ακόμα και αυτή της ανταλλαγής.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς δήλωσε σχετικά: " Είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για εμάς αυτό το πικ. Χρωστάμε στους φιλάθλους μας να έχουμε μία σπουδαία σεζόν τη νέα χρονιά. Αυτό που μας δίνει είναι την δυνατότητα είτε να επιλέξουμε έναν καλό παίκτη είτε να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποια ανταλλαγή".

Απολύτως λογικά, το μυαλό όλων μετά την τοποθέτηση του Πελίνκα πήγε στο αντικείμενο του πόθου για τους Λέικερς, τον Άντονι Ντέιβις. Στο Λ.Α θεωρούν ότι ίσως ένα πακέτο που θα περιελάμβανε κάποιους εκ των Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίνγκραμ, Κάιλ Κούζμα και Τζος Χαρτ μαζί με το Νο4 του ΝΒΑ Draft ενδεχομένως να "γλυκάνει" περισσότερο τους Πέλικανς. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορούν να το ξέρουν ακόμα.

AP Photo/LM Otero

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ