NBA

Η ένωση διαιτητών του ΝΒΑ τρέλανε τους πάντες: "Δεν έκανε βήματα ο Μπιλ"

Η ένωση διαιτητών του ΝΒΑ τρέλανε τους πάντες: "Δεν έκανε βήματα ο Μπιλ"

Ο Μπράντλι Μπιλ έκανε... περίπατο στο ματς Πίστονς - Γουίζαρντς, το video της φάσης έγινε viral και η Ένωση των διαιτητών του ΝΒΑ υποστήριξε στο Twitter πως δεν υπήρξε παράβαση (VIDEO).

Η φάση της χθεσινής (11/2) βραδιάς στο ΝΒΑ έγινε επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης Πίστονς - Γουίζαρντς, όταν ο Μπράντλι Μπιλ διείσδυσε προς το καλάθι των γηπεδούχων, έκανε τέσσερα και... μισό βήματα, αλλά δεν χρεώθηκε με παράβαση. Το video έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι είδαν οι διαιτητές και τελικά το απόγευμα της Τρίτης (12/2) η Ένωσή τους σχολίασε στο Twitter πως ο ηγέτης της ομάδας της Γουάσινγκτον ΔΕΝ υπέπεσε σε κάποιο λάθος!

" Ο επιτιθέμενος έχει το δεξί του πόδι στο έδαφος. Τότε, κάνει δύο νόμιμα βήματα, πριν χάσει τον έλεγχο της μπάλας. Όταν ένας παίκτης ανακτά τον έλεγχο της μπάλας, έχει το δικαίωμα να ανακτήσει το πίβοτ και είτε να πασάρει, είτε να σουτάρει πριν το πόδι του πατήσει το έδαφος. Η κίνηση ήταν νόμιμη" αναφέρει το σχετικό τιτίβισμα που έχει προκαλέσει σάλο στο Twitter. Πραγματικά, μερικές φορές είναι να απορεί κανείς με τον τρόπο σκέψης των διαιτητών του ΝΒΑ, που πάντα λειτουργούν υπέρ του θεάματος, αλλά συχνά το παρακάνουν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ