VIRAL

Ένες Καντέρ: Έφαγε 7 μπέργκερ και την επόμενη μέρα απουσίασε από την προπόνηση των Νικς λόγω... ασθένειας!

New York Knicks center Enes Kanter (00) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Jan. 1, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ένες Καντέρ ανέβασε ένα VIDEO που τον έδειξε να ετοιμάζεται να φάει 7 μπέργκερ και πατάτες, με τους Νικς να ανακοινώνουν την επόμενη μέρα ότι δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω ασθένειας!

Ο Ένες Καντέρ μάλλον το παράκανε λιγάκι. Ο Τούρκος σέντερ έγινε viral στις ΗΠΑ, αφού σε μία αλληλουχία γεγονότων που είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται μεταξύ τους, ανέβασε ένα VIDEO που τον δείχνει να ετοιμάζεται να φάει 7 μπέργκερ και μία μερίδα πατάτες και την επόμενη μέρα απουσίασε από την προπόνηση των Νικς!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης, ο Τούρκος σέντερ αρχικά ανέβασε το συγκεκριμένο VIDEO και την επόμενη μέρα έδωσε το παρών στην προπόνηση, αλλά αποχώρησε επικαλούμενος ασθένεια!

Το αν αυτή η ασθένεια ήταν στομαχικές διαταραχές, απόρροια της διατροφικής επιλογής του την προηγούμενη μέρα δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο, πολύς κόσμος έχει κάνει ήδη την σύνδεση.

Δείτε το VIDEO με τον... περήφανο Καντέρ να ετοιμάζεται να φάει 7 μπέργκερ, λέγοντας ότι " μετά από μεγάλο ταξίδι έχω την cheat day μου και ετοιμάζομαι να φάω τρία μπέργκερ με τριπλό μπιφτέκι και αυγό και άλλα τέσσερα μπέργκερ. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Καλή όρεξη!"

AP Photo/David Zalubowski

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ