NBA

USA Basketball: Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε περίπου 60 NBAers για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς σε φάση από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς σε φάση από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 2019 AP PHOTO/NG HAN GUAN

Το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στη διαδικασία για την επιλογή της δωδεκάδας που θα εκπροσωπήσει την Team USA στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο έδωσε σε περίπου 60 αθλητές η USA Basketball.

Το πρώτο βήμα για την στελέχωση της Team USA εν όψει του ολυμπιακού τουρνουά έκανε το Σάββατο (23/1) η USA Basketball. Η ομοσπονδία έστειλε πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ σε περίκπου 60 NBAers, για να δει πόσοι από αυτούς θέλουν να κάνουν το ταξίδι στο Τόκιο αν κι εφόσον οι αγώνες διεξαχθούν κανονικά και δεν ακυρωθούν όπως έντονα ακούγεται τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN ανάμεσα στους παίκτες που έλαβαν πρόσκληση ενδιαφέροντος βρίσκονται όλοι οι superstars, από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ, μέχρι τον Τζέιμς Χάρντεν, τον Στεφ Κάρι και τον Κουάι Λέοναρντ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως όσοι βρεθούν στους NBA Finals δεν θα είναι στο ρόστερ του Γκρεγκ Πόποβιτς καθώς η σεζόν στο ΝΒΑ θα ολοκληρωθεί το αργότερο μία ημέρα πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Photo credits: 2019 AP Photo/Ng Han Guan

TAGS NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ