NBA

Τζορτζ: "Για κάποιο λόγο κάποιοι δεν έχουν προχωρήσει, αλλά εμείς έχουμε ξεχάσει τα περσινά"

Ο Πολ Τζορτζ των Κλίπερς σε αγώνα με τους Σανς την σεζόν 2020/21
Ο Πολ Τζορτζ των Κλίπερς σε αγώνα με τους Σανς AP PHOTO/RALPH FRESO

Ο Πολ Τζορτζ ένιωσε για κάποιο λόγο την ανάγκη να δηλώσει ότι πλέον όλοι στους Κλίπερς είναι χαρούμενοι πλέον και πως - σε αντίθεση με κάποιους άλλους - έχει αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν.

Οι Κλίπερς διέλυσαν τους Πέισερς με 129-96, μετράνε 4 νίκες και έχουν ρεκόρ 10-4. Και ο Πολ Τζορτζ βρήκε μία καλή ευκαιρία να δηλώσει ότι πλέον όλοι και όλα είναι καλά στην ομάδα, αν και δεν ξέρει αν ισχύει το ίδιο για όσους αποχώρησαν από την ομάδα. .

Με την αποτυχημένη περσινή χρονιά - και τις αλληλοκατηγορίες του Τζορτζ με τον άλλοτε προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς - να ρίχνουν βαριά σκιά στην φετινή σεζόν, ο Τζορτζ θέλησε με κάθε τρόπο να ξεκαθαρίσει ότι πλέον όλοι στην ομάδα βρίσκονται στην ίδια σελίδα, πετώντας και το καρφί του στην συνέχεια.

"Είναι καινούρια χρονιά. Προχωρήσαμε. Για κάποιο λόγο κάποιοι δεν το έχουν κάνει, αλλά εμείς προχωρήσαμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζορτζ, μιλώντας - θεωρητικά- αόριστα για το γεγονός ότι όσοι έχουν μείνει στους Κλίπερς δεν σκέφτονται το παρελθόν, για να τονίσει κλείνοντας:

"Η χημεία μας είναι απίστευτη. Είμαστε δεμένοι, περνάμε καλά και όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Είναι ίσως τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω βρεθεί.

Ελπίζω να το βλέπετε όλοι αυτό όπως και το πώς έχουμε ταιριάξει. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό. Μας αρέσει πώς είναι η κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

ⓒ 2021 Ralph Freso/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ