NBA

Τζίμι Μπάτλερ στον Πι Τζέι Τάκερ: "Άντε γ@......σου κι εσύ και ο Τζοέλ Εμπίντ"

Τζίμι Μπάτλερ στον Πι Τζέι Τάκερ: "Άντε γ@......σου κι εσύ και ο Τζοέλ Εμπίντ"
2022 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Με ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησε ο Πι Τζέι Τάκερ τους Μαϊάμι Χιτ, με ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησε και ο Τζίμι Μπάτλερ τον πρώην πλέον συμπαίκτη του.

Στα 37 του, ο Πι Τζέι Τάκερ προτίμησε να βγει ξανά στην αγορά και να βρει ξανά νέα ομάδα. Οι Χιτ ετοιμάζονταν να του δώσουν 27 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια, όταν οι Σίξερς μπήκαν στο παιχνίδι και με 33 εκατομμύρια για τρία χρόνια τον πήραν στη Φιλαντέλφια.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και πρωταθλητής NBA το 2021 με τους Μιλγουόκι Μπακς αποχαιρέτησε το Μαϊάμι, γράφοντας στο Instagram "Τι χρονιά! Ήμασταν τα αουτσάιντερ που βούτηξαν στη λάσπη και πήγαν απέναντι σε όλα τα προγνωστικά. Μαϊάμι, θα είσαι για πάντα το σπίτι μου. Φίλοι των Χιτ, σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε όλη τη χρονιά. Αν και το ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του, η αγάπη μου για εσάς θα παραμείνει η ίδια".

Ο Τζίμι Μπάτλερ είδε αυτή τη δημοσίευση και ενώ ο Τάκερ λάμβανε αγάπη και ευχές για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, έσπευσε να ρίξει αλατοπίπερο εν όψει της επόμενης περιόδου: "Άντε γ@.....σου κι εσύ και ο Τζοέλ Εμπίντ".

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ