EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Τζένη Γραβιά και η Ζωή Νικολαϊδου μιλούν για την Παγκόσμια μέρα της γυναίκας

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η υπεύθυνη Τύπου του Ολυμπιακού, Τζένη Γραβιά και η Marketing & Digital Director του Παναθηναϊκού, Ζωή Νικολαΐδου, μιλούν στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στις γυναίκες των ομάδων έκανε η EuroLeague με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Ανάμεσα στις γυναίκες που αφήνουν το στίγμα τους στις ομάδες τους ήταν και η υπεύθυνη Τύπου του Ολυμπιακού, Τζένη Γραβιά, καθώς επίσης και η Marketing & Digital Director του Παναθηναϊκού, Ζωή Νικολαΐδου. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στην ανάγκη παρουσίας γυναικών στον χώρο και στην σημασία του να κυνηγά μία γυναίκα τους στόχους της.

Τζένη Γραβιά - Ολυμπιακός: "Παλιά πίστευα πως ως γυναίκα βίωνα την αμφισβήτηση και έπρεπε να αποδείξω πράγματα στους γύρω μου. Αργότερα συνειδητοποίησα πως η αμφισβήτηση είναι ίδιον του επαγγέλματος και όχι του φύλου μου. Σίγουρα με περισσότερες γυναίκες σε όλα τα πόστα, από τους πάγκους, μέχρι τις διοικήσεις. Το γεγονός ότι ο χώρος είναι κυρίως ανδρική υπόθεση, θεωρώ πως είχε να κάνει και με το ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών δεν ενδιαφερόταν μέχρι πρότινος για τα σπορ. Αυτό, όμως, δεν ισχύει πια και μελλοντικά οι ισορροπίες θα αλλάξουν".

Ζωή Νικολαΐδου - Παναθηναϊκός: "Το όραμα μου είναι να συνεισφέρω στην κοινωνία μέσω του αθλητισμού και όχι απλά να υπηρετώ τον αθλητισμό σαν επαγγελματίας. Θαυμάζω κάθε γυναίκα που έχει το θάρρος να κυνηγάει τα όνειρα της. Αυτά τα όνειρα μπορούν είτε να είναι μία επιτυχημένη καριέρα, είτε η δημιουργία οικογένειας, ή και τα δύο. Ο κάθε άνθρωπος θέτει τους δικούς του στόχους".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ