ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Πάντα καλός με μένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ό,τι και να λέει ο κόσμος αυτός έχει την δική του άποψη για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ στάθηκε στην άμυνα του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάικ Τζέιμς δεν είχε γνωρίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Παρόλα αυτά κατάλαβε κι αυτός πόσο σημαντικός είναι για την ιστορία του Παναθηναϊκού και του ευρωπαίκού μπάσκετ. Σε δηλώσεις του επί του θέματος στην Cosmote TV στάθηκε στις αντδράσεις όλων στην ομάδα, αλλά και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο αποθέωσε: " Κατάλαβα ότι είναι συναισθηματικό για όλους. Το ένιωθες όπως συμπεριφέρονταν όλοι. Δεν τον είχα γνωρίσει ως ιδιοκτήτη τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά όλοι λένε σπουδαία πράγματα για αυτόν και ξέρω ότι είναι δύσκολο για τον Δημήτρη (σ.σ Γιαννακόπουλος), ο οποίος είναι πολύ καλός άνθρωπος. Δε με νοιάζει τι λένε για αυτόν, εγώ έχω την δική μου άποψη γιατί πάντα ήταν καλός με μένα".

Σχολιάζοντας τον τρίτο τελικό ο Τζέιμς δήλωσε: "Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις, αλλά αν παίξεις άμυνα βοηθάει και σήμερα ήμασταν σκληροί. Έχασα κάποια σουτ στην αρχή, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και δε με ενόχλησε, αφού ήξερα ότι θα βρω σουτ και όταν είχα ευκαιρία ευστόχησα. Χρειαζόμασταν τη νίκη. Πρέπει να υπερασπιστείς την έδρα σου και δεν γινόταν να χάσουμε. Πάμε με αυτοπεποίθηση στο ΣΕΦ επειδη έχουμε ξανακερδίσει εκεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ