ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζέιμς: "Ο Ολυμπιακός ήταν ευκαιρία αλλά..."

Τζέιμς: "Ο Ολυμπιακός ήταν ευκαιρία αλλά..."

Ο Σον Τζέιμς αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε ότι οι Πειραιώτες ήταν, μεν, μια ευκαιρία για τον ίδιο ωστόσο δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Σον Τζέιμς, ψάχνει ομάδα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μακάμπι για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην "ομάδα του λαού". Οι Ισραηλινοί εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του, αλλά θέλουν να ξέρουν την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αμερικανός ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπιλμπάο, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκοπό να καλύψει το κενό του τραυματία Πάτριγκ Γιανγκ. Παρ' όλα αυτά αποχώρησε έπειτα από λίγες εβδομάδες και όπως εξήγησε σε συνέντευξή του στο sport5.co.il: "όταν μεταγράφηκα στον Ολυμπιακό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Όμως είμαι παίκτης και πήγα εκεί για να παίζω!".

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μακάμπι, είπε: "Δεν μου άρεσε που έφυγα από τη Μακάμπι. Ήμουν τραυματίας και έφυγα. Όμως νιώθω το Ισραήλ σπίτι μου και τη Μακάμπι οικογένειά μου. Πάντως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επιστρέψω. Ο ατζέντης μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια πρόταση. Αν γίνει, καλώς".

Ο Σον Τζέιμς έμεινε για μία τριετία στην Μακάμπι (2011-2014), πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις, όντας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη εκείνο το διάστημα, μέχρι την στιγμή που τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να τον αφήσουν ελεύθερο το καλοκαίρι του 2014. Επίσης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την "ομάδα του λαού" στο Μιλάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ