ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Τζέιμς: "Απ' τα 19 μου σκέφτομαι πρώτα την πάσα"

Ο ΛεΜπρον Τέιμς πανηγυρίζει το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς
Ο ΛεΜπρον Τέιμς πανηγυρίζει το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ / ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετρά τις περισσότερες χρονιές στο NBA (17 συνολικά) με μέσο όρο +25 πόντους, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι δεν θεωρείται από αρκετό κόσμο ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της ιστορίας.

Οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς στο play-in tournament του NBA και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προετοιμάζεται γι' αυτό.

Μάλιστα, θέλησε να σχολιάσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, το τρομερό επίτευγμά τους (17 σεζόν στο NBA με +25 πόντους κατά μέσο όρο), ενώ αναρωτήθηκε για τον λόγο που δεν θεωρείται από αρκετό κόσμο ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Λίγκας.

"Από τα 19 μου έτη, είμαι αυτός που σκέφτεται πρώτα την πάσα. Ίσως γι' αυτό το λόγο ποτέ δεν με αναφέρουν όταν μιλούν για τους κορυφαίους σκόρερ της ιστορίας του NBA; Αυτό είναι φοβερό, γιατί σκοπεύω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο που χάραξα", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ⓒ 2021 Marcio Jose Sanchez / Associated Press

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ